‘Samsung komt met 12.2-inch Galaxy Note tablet’

10 juni 2013 1 Minuut 8 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-10-1-review

De 10.1-inch Galaxy Note is mogelijk nog niet groot genoeg. Het Koreaanse ETNews heeft namelijk van bronnen uit de industrie vernomen dat Samsung werkt aan een nieuwe Galaxy Note tablet met een formaat van 12.2-inch.

Samsung heeft op dit moment voor ieder wat wils in de Galaxy Note-serie. Zo is er de 5.5-inch Galaxy Note II voor diegenen die mobiel willen zijn en het toestel als smartphone willen gebruiken en de 10.1-inch Galaxy Note 10.1 voor diegenen die de ruimte willen hebben om te kunnen tekenen en schrijven. Begin dit jaar werd er ook nog een 8-inch Galaxy Note 8.0 aan het assortiment toegevoegd voor diegenen die het beste van beide werelden willen.

Galaxy Note 12.2

Toch blijft het daar niet bij als we nieuwe geruchten uit Korea mogen geloven. Het Koreaanse ETNews heeft namelijk van bronnen uit de industrie vernomen dat Samsung werkt aan een nieuwe Galaxy Note tablet met een formaat van 12.2-inch. De displays zouden door Sharp geproduceerd worden en uitgerust zijn met de IGZO (Indum-Gallium Zinc Oxide) technologie en een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Natuurlijk wordt er ook weer een S-Pen stylus meegeleverd.

Grotere Android tablets

Mocht dit gerucht waar blijken te zijn dan zou Samsung niet de eerste fabrikant zijn die met een Android tablet van groter dan 10.1-inch komt. Eerder lanceerden onder meer Archos (FamilyPad), Point of View (Mobii 1325), Toshiba (Excite 13) en Yarvik (TAB13-201) tablets met een formaat van maar liefst 13.3-inch.

Reacties (8)