Microsoft OneNote voor iOS en Android krijgt update

02 juli 2013 1 Minuut 4 Reacties
Microsoft-OneNote

Na gisteren een grote update voor Skype uitgerold te hebben brengt Microsoft vandaag een update voor de OneNote-applicatie uit. De update is voor zowel het Android- als het iOS-platform en biedt onder meer een verbeterde opmaak.

De OneNote-applicatie voor Android en iOS is volgens Microsoft op verschillende punten verbeterd. Zo is de opmaak van de applicatie aangepast zodat notities over het algemeen en elementen als links en tabellen er op elk platform hetzelfde uitzien. Verder is het voor Android-gebruikers vanaf nu mogelijk widgets van OneNote op het homescreen te plaatsen en krijgen gebruikers van een iPad toegang tot een ribbonmenu waarmee je diverse opmaakopties kunt kiezen. Daarbij is er geen limiet meer voor het aantal notities dat met de app aangemaakt kan worden.

Microsoft geeft ook aan dat het na de update eenvoudiger moet zijn om content te delen middels onder meer Office 365, SharePoint en SkyDrive Pro. Het is zelfs mogelijk om met meerdere personen in real-time tegelijkertijd aan een notitie te werken.

De OneNote applicatie voor Android en iOS kan gratis gedownload worden in de betreffende app stores.

Reacties (4)