Provider bevestigt Android 4.3 Jelly Bean voor de Galaxy Note II

19 juli 2013 1 Minuut 2 Reacties
Galaxy-Note-2-foto-top

Als we een Australische telecomprovider mogen geloven dan slaat Samsung de Android 4.2 Jelly Bean update voor de Galaxy Note II over om direct met Android 4.3 te komen.

Nu we zo goed als zeker weten dat Google volgende week Android 4.3 Jelly Bean als nieuwe versie van het Android besturingssysteem presenteert is het natuurlijk interessant om te kijken welke toestellen de update gaan krijgen. De update voor de Samsung Galaxy Note II lijkt nu al zeker.

Er zijn de afgelopen maanden verschillende geruchten verschenen over Android 4.2 Jelly Bean voor de vorig jaar gelanceerde Galaxy Note II maar tot op heden heeft Samsung nog geen update uitgerold. Daar zit echter mogelijk een goede reden achter want volgens de Australische telecomprovider Telstra wordt Android 4.2 Jelly Bean overgeslagen en kunnen bezitters van de Galaxy Note II direct aan de slag met het nog onaangekondigde Android 4.3 Jelly Bean. Helaas wordt niet gemeld wanneer deze update uitgerold wordt.

Het is absoluut geen bevestiging maar het lijkt een logische stap van Samsung wanneer we volgende week daadwerkelijk de nieuwe Android-versie te zien krijgen. De verwachting is dat het gaat om een relatief kleine update met onder meer verbeteringen in de camera- en galerij-applicaties en ondersteuning voor Bluetooth Low Energie. Daarbij is het logisch dat fabrikanten niet aan een verouderde versie van Android blijven werken en dus meteen overstappen naar Android 4.3. Mogelijk betekent dit ook voor andere tablets, smartphones en phablets dat Android 4.2 overgeslagen wordt.

Via: TabTech

Reacties (2)