Update Ziggo TV app brengt ondersteuning voor 7-inch tablets

02 juli 2013 1 Minuut 5 Reacties
Ziggo-tv-app

Ziggo heeft vandaag een update voor de Ziggo TV applicatie waarmee onder meer live-tv gekeken kan worden uitgebracht. Met de update wordt onder meer ondersteuning voor 7-inch Android tablets toegevoegd.

De Ziggo TV applicatie is al een tijdje beschikbaar voor gebruikers van een Android- of iOS-apparaat en maakt het mogelijk het programmaoverzicht van ruim 160 zender te bekijken, live-tv te kijken wanneer je een abonnement met tv en internet hebt, een eigen tv-gids samen te stellen, favorieten in te stellen en herinneringen aan te maken voor favoriete programma’s.

Vandaag rolt Ziggo een update voor de Android-applicatie uit waarmee deze op versie 3.1.0 komt. Met de update worden diverse verbeteringen toegevoegd waarvan de belangrijkste ondersteuning voor 7-inch tablets is. Op modellen van dit formaat wordt vanaf nu de tabletversie in plaats van de smartphoneversie geïnstalleerd. Daarnaast brengt de update een nieuwe kolom voor de startpagina met de meest bekeken programma’s, een optie om de zendervoorkeuren aan het abonnement aan te passen, on-demand films die bij je abonnement inbegrepen zijn, de mogelijkheid om geregistreerde apparaten te verwijderen en diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen.

De Ziggo TV applicatie is gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

Reacties (5)