Acer Iconia W3 vergeleken met iPad mini in Microsoft-reclame

09 augustus 2013 1 Minuut 1 Reacties
Iconia-W3-iPad-mini-Microsoft

Microsoft is al een aantal maanden bezig met het overtuigen van consumenten om voor een Windows tablet te gaan middels commercials waarin de draak gestoken wordt met Apple's iPad. Deze keer is de iPad mini aan de beurt en wordt deze vergeleken met de Acer Iconia W3.

In onderstaande video zet Microsoft Apple’s kleine iPad tegenover de onlangs gelanceerde 8-inch Acer Iconia W3. Beide tablets hebben nagenoeg hetzelfde formaat maar volgens Microsoft, zo wordt aangegeven in de video, beschikt de Iconia W3 over veel meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om desktop-games op de tablet te draaien, krijg je toegang tot de volledige versie van Office 2013 en kun je Outlook gebruiken. De conclusie is dan ook dat de Iconia W3, de ‘echte’ pc van de twee is. Vanzelfsprekend benadrukt Microsoft niet de voordelen van de iPad mini, waaronder het vele malen betere display van de tablet.

Daarnaast heeft Microsoft ook weer een reclame gepubliceerd waarin de Surface RT van het bedrijf tegenover de vierde generatie iPad gezet wordt. Om de consument te overtuigen laat Microsoft een aantal belangrijke features van de Surface RT zien, waaronder de kickstand en de toetsenbord cover. De video wordt afgesloten met de onlangs verlaagde prijs van de Surface RT waardoor deze een stuk goedkoper is dan de iPad 4.

Reacties (1)