Foto’s 7-inch Nvidia Tegra Tab 7 duiken op

14 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
Nvidia-Tegra-Tab

Afgelopen week verschenen er twee geruchten waarin gesproken werd over een eigen tablet van chipfabrikant Nvidia. De 7-inch tablet zou gaan onder de naam Nvidia Tegra Tab en vandaag zijn meerdere foto's van de tablet opgedoken.

In de geruchten die vorige week verschenen werd gesproken over een high-end 10-inch model dat in 2014 moet verschijnen en zou beschikken over een nog onaangekondigde Nvidia Tegra 5-processor. Dit jaar zou de chipfabrikant een 7-inch tablet introduceren die gaat onder de naam Nvidia Tegra Tab en waarschijnlijk beschikt over een quadcore Tegra 4-processor. Benchmarkresultaten lijken de komst van de tablet te bevestigen.

The Verge kreeg vorige week al afbeeldingen van de achterzijde van de Tegra Tab in handen en de website Fonearena heeft vandaag naar eigen zeggen foto’s (of renders) van de voorzijde in handen gekregen. Uit de foto’s kunnen we echter weinig nieuws halen, behalve dat er zich aan de voorzijde een camera bevindt. Uit de eerder gepubliceerde foto’s konden we al halen dat de achterzijde voorzien is van een camera en de tablet beschikt over een usb-poort, een hdmi-poort en een gleuf voor een stylus.

Reacties (0)