Samsung begint uitrol Android 4.2.2 voor de Galaxy Tab 2 (7.0)

03 augustus 2013 1 Minuut 5 Reacties
Galaxy-Tab-2-7-review-2

Het is alweer even geleden dat Samsung beloofde de tweede generatie Galaxy Tab tablets te updaten naar het recente Android 4.2 Jelly Bean maar het Koreaanse bedrijf houdt zich in ieder geval wel aan de belofte.

Update Galaxy Tab 2 (7.0)

Begin dit jaar werd de 7-inch Galaxy Tab 2 (7.0), welke vorig jaar gelanceerd werd, voorzien van een update naar Android 4.1 Jelly Bean en in Frankrijk is de Koreaanse fabrikant inmiddels begonnen met de update naar Android 4.2.2 Jelly Bean. De 3G-versies van de Galaxy Tab 2 (7.0) kunnen daar de update OVer-The-Air en via Samsung’s Kies programma verwachten.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt onder meer de mogelijkheid voor het aanmaken van verschillende gebruikersaccounts, een verbeterde versie van de persoonlijke assistent Google Now, en de nieuwe DayDream functie voor het weergeven van foto’s in slideshow-vorm. Meer over alle nieuwe functies binnen Android 4.2 lees je in ons Android 4.2 Jelly Bean overzicht.

Uitrol in Nederland

Wanneer Samsung de update ook voor Nederlandse bezitters van de Galaxy Tab 2 (7.0) beschikbaar stelt is nog niet duidelijk. Het bedrijf maakt dit meestal pas bekend zodra de uitrol begonnen is. Voor bezitters van de Galaxy Tab 2 (10.1) verscheen eerder deze week goed nieuws. Voor dit model werd namelijk de update naar Android 4.1 Jelly Bean uitgerold in Nederland.

Via: Twitter

Reacties (5)