DWiT: Deze Week in Tablets #93

23 september 2013 1 Minuut 2 Reacties
podcast

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen.

. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze het nieuwe design van de website en kort IFA 2013.

Het is alweer drie weken geleden dat we onze laatste podcast opgenomen hebben en in de tussentijd is er een hoop gebeurd. Zo zijn we naar IFA 2013 geweest waar veel nieuwe tablets gepresenteerd zijn. In deze podcast bespreken we de opvallendste modellen die we voorbij hebben zien komen. Daarnaast hebben we het uitgebreid over de vernieuwde website die we afgelopen week gelanceerd hebben en de mogelijkheid om een tablet te winnen. Ook bespreken we nieuwe tablets van onder meer HP en ASUS die afgelopen week gepresenteerd zijn.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feeddownload de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

Reacties (2)