Tablets Magazine trakteert: Win een Acer Iconia B1-710!

18 september 2013 1 Minuut 98 Reacties
Iconia-B1-710-review-totaal-2

Gisteren hebben we na lang en hard werken het nieuwe design van Tabletsmagazine.nl gepresenteerd en dat kunnen we natuurlijk niet zonder wat leuke acties voorbij laten gaan. We geven deze en komende week een aantal leuke producten weg, en vandaag beginnen we met de Acer Iconia B1-710.

Doe mee en win een tablet!

Samen met Acer mogen we één exemplaar van de Iconia B1-710, een 7-inch tablet, weggeven. Meedoen is zeer eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is onderaan dit artikel in een reactie aangeven waarom je graag deze tablet toegestuurd wilt krijgen. Morgen aan het einde van de dag wordt de winnaar willekeurig uit alle geplaatste reacties gekozen.

Acer Iconia B1

De Acer Iconia B1-710 is een 7-inch budgetttablet met Android 4.1 Jelly Bean software, een dual-core processor, een microSD card reader om het geheugen van 16GB uit te breiden, een microUSB poort, en webcam aan de voorzijde en 1GB aan werkgeheugen. Natuurlijk beschikt de tablet ook over toegang tot de Google Play Store zodat je alle gewenste apps kunt installeren.

Wil je kans maken op deze tablet? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Morgen om 23.00 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Winnaar

De winnaar is inmiddels bekend! Marc de Raden, van harte gefeliciteerd met de Acer Iconia B1! We nemen contact met je op voor je gegevens. Voor iedereen die niet gewonnen heeft; vergeet niet morgenochtend de website te bezoeken want we starten weer een leuke actie. Alvast een hint; je kunt er ook mee bellen!

Reacties (98)