ASUS Transformer Book T100 komt ook met 500GB harddisk in dock

18 oktober 2013 1 Minuut 9 Reacties
ASUS-Transformer-Book-T100

In Nederland heeft ASUS nog niets officieel bekendgemaakt over de komst van de nieuwe Transformer Book T100 maar in landen om ons heen is de hybride reeds te bestellen. Uit de informatie van een aantal winkels kunnen we opmaken dat er ook een versie met 500GB opslag gelanceerd wordt.

De ASUS Transformer Book T100 is één van de meest interessante producten die op korte termijn te koop moet zijn. Deze hybride doet qua uiterlijk denken aan de Transformer Pad-series van ASUS, welke draaien op Android. Onder de motorkap is het echter een heel ander verhaal, met de volledige versie van Windows 8.1 en Intel’s nieuwste Bay Trail Atom-processor, de Bay Trail Z3740-chip.

Verder is de tablet voorzien van een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, 2GB aan werkgeheugen, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, en zowel een usb- als een hdmi-poort. Het meegeleverde dock is voorzien van een eigen accu waarmee de batterijduur verlengd kan worden, en beschikt over een usb 3.0-poort.

Reacties (9)