Asus lanceert middenklasse Padfone E in Taiwan

27 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Asus-padfone-A86-review

Asus heeft afgelopen week in Taiwan wederom een nieuwe Padfone aan het assortiment toegevoegd. Het nieuwe model gaat onder de naam Padfone E en beschikt over iets minder geavanceerde specs dan de New Padfone die in Nederland te koop is.

Het Padfone-assortiment is de laatste maanden flink uitgebreid door Asus. De Taiwanese fabrikant bracht halverwege de New Padfone (review) als high-end model op de markt en introduceerde eind 2013 een kleinere variant in de vorm van de Padfone mini. Tijdens CES 2014 presenteerde Asus met de Padfone X ook een tussenmodel met 9-inch tablet en afgelopen week is in Taiwan een middenklasse model met 10,1-inch display gepresenteerd.

De Asus Padfone E maakt nog steeds gebruik van hetzelfde concept als de andere Padfone modellen. De 4.7-inch smartphone kan achterin een 10.1-inch tablet geschoven worden om op een groter display te werken. De smartphone is uitgerust met 1.280 bij 720 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon 400 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.4GHz, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, een 13 megapixel camera, Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie en de mogelijkheid om twee SIMkaarten te gebruiken.

Reacties (0)