Panasonic ToughPad FZ-M1 is een robuuste 7-inch Windows 8 tablet

06 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic ToughPad FZ-M1-1

Als je aan tablets denkt dan denk je wellicht niet direct aan Panasonic, maar het Japanse bedrijf draait al een tijdje mee in de tabletmarkt. Vandaag heeft Panasonic haar nieuwste ToughPad aangekondigd.

De Panasonic Toughpad FZ-M1 is de nieuwste telg van de robuuste ToughPad-familie die gericht is op professionele gebruikers. De tablet beschikt over een 7-inch display en is daarmee de kleinste Windows tablet die tot op heden gelanceerd is. Het belangrijkste aan dit model is echter het robuuste design. De tablet kan tegen vallen, vibraties, extreme temperaturen en water. De compacte tablet heeft een batterijduur van 8 uur en ondersteunt hot-swap mogelijkheden voor wie behoefte heeft aan nog meer batterij-autonomie.

De Toughpad FZ-M1 is ook krachtiger dan de gemiddelde kleine Windows tablet want Panasonic heeft gekozen voor een Intel Core i5-processor uit de Haswell-familie. Er komt echter ook een variant met Intel Celeron Bay Trail-processor en daarbij is er voor beide modellen de keuze uit Windows 8.1 Pro en Windows 7 Professional. Verder beschikt het toestel over een lcd display met een helderheid van 500 nits waardoor buitengebruik geen probleem moet zijn, een stylus voor optimale bediening, een SmartCard reader, een barcode scanner, gps en een ethernetpoort.

Reacties (0)