Aanbieding: Apple iPad mini 32GB dit weekend voor 299 euro

Apple iPad mini 600x350   Aanbieding: Apple iPad mini 32GB dit weekend voor 299 euro
Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2014, 13:49 CategorieActies

Mocht je op zoek zijn naar een iPad en een paar tientjes willen besparen, dan heeft BCC dit weekend een interessante aanbieding. De iPad mini met 32GB aan opslaggeheugen kost namelijk tijdelijk 299 euro.

Hoewel Apple vorig jaar de iPad mini retina op de markt gebracht heeft is de eerste generatie iPad mini nog steeds erg populair. Dit model beschikt over een lagere resolutie en een minder krachtige processor dan de tweede generatie maar kan nog steeds prima meekomen met de concurrentie.

De iPad mini is uitgerust met een 7.9-inch display, een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, de Apple A5 dualcore-processor, Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een Lightning-connector. Ook draait de iPad mini op de meest recente versie van Apple’s mobiele besturingssysteem; iOS 7.

Apple iPad mini 2 770x440   Aanbieding: Apple iPad mini 32GB dit weekend voor 299 euro

Sinds 12 uur vanmiddag kun je op deze pagina bij BCC de iPad mini met 32GB aan opslaggeheugen kopen voor een prijs van 299 euro. Dit is toch 20 euro minder dan de goedkoopste andere winkels. Alleen de 16GB-versie is met een prijs van rond de 270 euro nog goedkoper, en als je niet meer nodig denkt te hebben een betere keuze. De aanbieding voor de 32GB-versie is geldig tot maandag 12 uur.

Meer informatie vind je in onze iPad mini review en op de iPad mini productpagina.

  • Delen:
iPad-Mini-6
Apple iPad Mini
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.