Asus werkt aan nieuwe Transformer Book T200 Windows 8 hybride

14 februari 2014 1 Minuut 3 Reacties
Asus-Transformer-Book-T100-review-gebruik

Uit een roadmap van Asus kunnen we opmaken dat de Taiwanese fabrikant werkt aan een nieuwe Transformer Book hybride. Het model gaat onder de naam Transformer Book T200.

Als we het over hybride tablets/laptops met keyboard dock hebben dan denken we direct aan Asus. Het Taiwanese bedrijf was de eerste die met een hybride Android tablet kwam in de vorm van de Eee Pad Transformer, en ook op het gebied van Windows 8 hybriden heeft Asus inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Eén van de meest populaire modellen van dit moment is de Transformer Book T100.

De Asus Transformer Book T100 is een 10.1-inch tablet die gecombineerd wordt met een keyboard dock. Het apparaat is voorzien van onder meer een 1.366 bij 768 pixels resolutie, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, een Intel Bay Trail-processor en Windows 8.1-software. Het meest interessante is wellicht de adviesprijs van 349 euro. Lees ook onze ervaringen met dit model in de Asus Transformer Book T100 review.

Vandaag is een roadmap van Asus opgedoken waaruit we op kunnen maken dat de Taiwanese fabrikant werkt aan een nieuwe Transformer Book hybride. Het model gaat onder de naam Transformer Book T200 maar over de specificaties is nog niks bekend. Mogelijk brengt Asus een iets grotere 11.6-inch versie op de markt, wordt de resolutie verhoogd naar Full HD en wordt een krachtigere processor gebruikt.

In het hogere segment biedt Asus reeds Transformer Book modellen aan, waaronder de Transformer Book T300 die voorzien is van een 13.3-inch Full HD display, een premium behuizing en een Intel Core-processor. Daarnaast brengt de Taiwanese fabrikant binnenkort de Transformer Book Duet op de markt, een hybride laptop met zowel Windows 8 als Android software. Momenteel biedt Asus ook de Transformer Book Trio met Android en Windows 8 aan maar dit model beschikt over specifieke hardware voor elk besturingssysteem.

Reacties (3)