Nieuwe MediaPad X1 speelt hoofdrol in speelfilm Huawei

10 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-MediaPad-X1-7-2

De Huawei MediaPad X1 beschikt over een high-res display, krachtige processor, 4G en een gsm-module. Genoeg om over uit te wijden in een bijna 7 minuten durende speelfilm.

Fabrikanten publiceren na de lancering van een tablet of smartphone vaak de bekende promotiefilmpjes waarin de belangrijkste features en functies middels een voice-over en wat mooie animaties uitgelicht worden. Huawei pakt het echter anders aan met een complete speelfilm waarin de features van de nieuwe MediaPad X1 op ‘natuurlijke’ wijze voorbij komen.

De Huawei MediaPad X1 is het vlaggenschipmodel van de Chinese fabrikant en werd onlangs tijdens MWC 2014 aangekondigd. De tablet heeft een formaat van 7-inch, een hoge resolutie display en een krachtige processor. Dat is echter niet alles want de tablet kan ook als telefoon gebruikt worden en beschikt over en 4G-module voor snel mobiel internet. Genoeg om over uit te wijden in een bijna 7 minuten durende speelfilm/commercial.

Huawei heeft al diverse malen aangegeven Europa, en ook Nederland, te willen veroveren op het gebied van mobiele apparaten. Vorig jaar werd al een aantal tablets gelanceerd maar weinig waar we echt warm voor liepen. Daar moet dit jaar met onder meer de MediaPad X1 en de MediaPad M1 verandering in komen. Daarnaast zijn vorige week ook onaangekondigde Vogue tablets met een premium design opgedoken. 

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Huawei MediaPad X1 en Huawei MediaPad M1.

Reacties (0)