Android 4.4.3 KitKat-update Google Nexus 7 van start

02 juni 2014 1 Minuut 6 Reacties
Android-4-4-KitKat-retina

We hebben het al enkele weken over de Android 4.4.3 KitKat-update maar nog steeds wordt de update niet uitgerold. Dat lijkt echter niet lang meer te duren want de Amerikaanse tak van T-Mobile maakt vandaag bekend dat de uitrol voor de Google Nexus 5 smartphone en de Google Nexus 7 (2013) tablet in de startblokken staat.

We weten inmiddels al wel wat Android 4.4.3 KitKat ons zal brengen maar erg enthousiast hoeven we er als tabletgebruikers niet van te worden. De update brengt geen nieuwe features of functies maar is vooral gericht op het oplossen van diverse bugs. Onlangs verscheen een hele lijst met verbeteringen binnen Android 4.4.3 KitKat online, onder meer met een oplossing voor een bug in de camera-app.

Volgens de Amerikaanse tak van T-Mobile wordt de update voor de Google Nexus 5 en Google Nexus 7 vandaag nog uitgerold. De update wordt waarschijnlijk direct door Google aangeboden en verschijnt als notificaties op je tablet of smartphone. Google zelf heft nog niks bevestigd dus we moeten nog een slag om de arm houden. Mocht je de update ontvangen hebben dan lezen we dat graag terug in de reacties onder dit artikel.

Overing vindt eind deze maand Google I/O plaats, een conferentie voor ontwikkelaars waar Google mogelijk meer informatie geeft over de volgende versie van Android. De verwachting is dat we hier ook de veelbesproken Google Nexus 8 gaan zien.

Reacties (6)