Google brengt Android 4.4.3 officieel uit voor Nexus-apparaten

03 juni 2014 1 Minuut 4 Reacties
Android-4-4-KitKat

Nadat gisteren de Amerikaanse tak van T-Mobile al liet weten dat de Android 4.4.3 KitKat-update snel zou verschijnen heeft Google dit nieuws afgelopen nacht bevestigd door de factory images voor de nieuwste versie van Android online te zetten.

De website Android Police constateerde dat Google de factory images voor de Google Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 2012, Nexus 7 2013 en Nexus 10 gepubliceerd heeft. De updates zijn 440 tot 465Mb groot en kunnen hier gedownload worden. De automatische Over The Air update is nog niet gestart maar dit zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten.

Helaas is er weinig spannends te vertellen over de Android 4.4.3 KitKat-update. Google focust zich met deze update namelijk met name op het oplossen van problemen die er in de afgelopen versies ingeslopen zijn. Er worden dan ook geen nieuwe features of functies geïntroduceerd. Eerder dit jaar verscheen er al een lijst met de bugfixes binnen Android 4.4.3.

Mocht je de update reeds ontvangen hebben, laat dan onderaan dit artikel je ervaringen even weten. Overigens vindt eind deze maand Google I/O plaats, een conferentie voor ontwikkelaars waar Google mogelijk meer informatie geeft over de volgende versie van Android. De verwachting is dat we hier ook de veelbesproken Google Nexus 8 gaan zien.

Reacties (4)