Barnes & Noble presenteert Galaxy Tab 4 Nook

20 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Tab-4-Nook

De Amerikaanse boekverkoper Barnes & Noble heeft zojuist tijdens een evenement in New York de Samsung Galaxy Tab 4 Nook gepresenteerd.

Een paar dagen geleden werd er al een teaser geplaatst door Barnes & Noble, maar nu is de Galaxy Tab 4 Nook dan ook echt gepresenteerd. Dat lees je goed, een Galaxy Tab 4 Nook. De Amerikaanse boekverkoper heeft een samenwerking gesloten met één van ’s werelds grootste tabletfabrikanten.

Barnes & Noble Galaxy Tab 4

Zoals de naam al verklapt is deze tablet dus eigenlijk gewoon een Galaxy Tab 4, met dezelfde specificaties. Waar het eerst nog even leek op een tablet met dezelfde specificaties maar een ander uiterlijk kunnen we dat nu dus overboord zetten, ook de behuizing is hetzelfde als die van de Samsung Galaxy Tab 4.

Samsung heeft een hoop ervaring met het aanpassen van Android en de ervaring die ze hebben opgedaan met het skinnen van zo’n beetje ieder product dat ze ooit op de markt hebben gebracht zetten ze kennelijk nu om in munt door wat Barnes & Noble diensten te integreren. De boekwinkel is vanzelfsprekend dus te vinden op de speciale Galaxy Tab 4 en zoals het er nu uitziet zijn er een paar speciale widgets en achtergronden. Verder is het, zoals hopelijk nu overduidelijk is, gewoon een Samsung Galaxy Tab 4.

Krijg je dan wat extra korting in in ruil voor de geïntegreerde Barnes & Noble reclame? Nah niet echt, deze versie van de Samsung Galaxy Tab 4 is namelijk vanaf vandaag te koop voor 179 dollar, en er zijn de afgelopen tijd al verschillende aanbiedingen voorbij gekomen waar de ‘normale’ versie van de Galaxy Tab 4 minder kost.

Reacties (0)