Apple iPhone 6 Plus nu te bestellen in Nederland

19 september 2014 1 Minuut 1 Reacties
iPhone-6-plus-feature-beste

De Apple iPhone 6 Plus met 5.5-inch display is vanaf vandaag te bestellen (pre-order) in Nederland, zowel met als zonder abonnement.

Apple presenteerde 10 dagen geleden zijn eerste phablet; de iPhone 6 Plus. Dit model moet vanaf 26 september in Nederland verschijnen maar vanaf vandaag is de iPhone 6 Plus, net als de nieuwe iPhone 6, al te bestellen bij providers en diverse winkels. De phablet kan los gekocht worden voor een prijs vanaf 799 euro maar is natuurlijk ook in combinatie met abonnement te koop.

iPhone 6 Plus met abonnement

Sinds afgelopen nacht zijn de grootste providers in Nederland begonnen met de voorverkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Zij verkopen het toestel, net als zijn kleinere broer, alleen in combinatie met een abonnement. Wil je het toestel los kopen, dan vind je de laagste prijzen op de productpagina.

Bestellen bij winkels

Natuurlijk zijn er ook verschillende winkels die de iPhone 6 Plus online gezet hebben en waar je het toestel sinds vandaag kunt bestellen. De meeste winkels bieden de phablet in combinatie met abonnement of/en als los toestel aan. Je kunt terecht bij onder meer;

iPhone 6 Plus specificaties

De Apple iPhone 6 Plus heeft een formaat van 5.5-inch en is daarmee de eerste phablet van Apple. Het toestel komt met een retina HD-resolutie en is voorzien van de nieuwste Apple A8-processor. Natuurlijk draait het toestel op het onlangs uitgebrachte iOS 8 besturingssysteem. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de iPhone 6 Plus.

Reacties (1)