iOS 8 voor iPhone en iPad op 17 september te downloaden

09 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iOS-8

Apple heeft tijdens de Keynote laten weten dat iOS 8, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem, op 17 september te downloaden is voor bezitters van een iPad en iPhone.

De update wordt automatisch aangeboden en kan met een simpele druk op de knop worden geïnstalleerd. De nieuwe iPhone 6 met 4.7-inch display en de iPhone 6 Plus met 5.5-inch display worden standaard met iOS 8 uitgerust.

Wat is er nieuw in iOS 8?

iOS 8 werd een aantal maanden terug tijdens WWDC 2014 al officieel gepresenteerd en tijdens de Keynote van vanavond werden er geen nieuwe features aangekondigd. We mogen er dus van uitgaan dat Apple puur optimalisaties en kleine verbeteringen heeft doorgevoerd in de laatste versie die voor eindgebruikers beschikbaar gesteld wordt. In iOS 8 zijn veel verbeteringen doorgevoerd, waaronder een betere integratie tussen iOS en Mac OSX, de mogelijkheid om widgets te tonen in het berichtencentrum en de mogelijkheid om een toetsenbord naar keuze te installeren. Lees meer over alle vernieuwingen binnen iOS 8.

Krijgt mijn iPad of iPhone de update?

De grote vraag is natuurlijk of jouw iPad en/of iPhone een update naar iOS 8 krijgen. Niet alle modellen die Apple gelanceerd heeft beschikken namelijk over de vereiste hardware. In ons artikel over welke iPhones en iPads iOS 8 krijgen lees je hier meer over.

Reacties (0)