Samsung Galaxy Note 4 vanaf 17 oktober te koop in Nederland

18 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-4-hands-on-2

De Samsung Galaxy Note 4 met 5.7-inch amoled-display is vanaf 17 oktober te koop bij Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 799 euro.

Begin deze maand introduceerde Samsung tijdens IFA 2014 de alweer vierde generatie Galaxy Note. Deze nieuwe phablet, de Samsung Galaxy Note 4, moet vanaf 17 oktober in de Nederlandse winkels liggen, zo laat de Koreaanse fabrikant tegenover Allaboutphones weten.

Specs Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van de derde generatie, waaronder het design en het display. De phablet beschikt nog steeds over een 5.7-inch amoled-display maar nu met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, ook wel QHD genoemd.

Verder beschikt de phablet over een Qualcomm Snapdragon 805-processor met een kloksnelheid van 2.7GHz, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat uitbreidbaar is met een microSD-kaart. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat met daar overheen de TouchWiz-interface.

Natuurlijk wordt ook deze keer de bekende S-Pen weer meegeleverd en ook deze accessoire is verbeterd. Zo is het aantal drukniveaus verhoogd wat nauwkeuriger schrijven en tekenen mogelijk moet maken. Ook is 4G-ondersteuning aanwezig en zien we aan de achterzijde een 16 megapixel camera terug.

Samsung Galaxy Note 4 kopen

De Samsung Galaxy Note 4 ligt vanaf 17 oktober in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 799 euro. Een overzicht van alle specificaties, prijzen en features vind je op de productpagina van de Galaxy Note 4.

Lees ook onze Galaxy Note 4 hands-on review.

Reacties (0)