Cars: Fast as Lightning nu uit voor Android en iOS

10 oktober 2014 1 Minuut 1 Reacties
cars-fast-as-lightning

Gameloft en Disney hebben bekendgemaakt dat de game Cars: Fast as Lightning vanaf nu te downloaden is voor Android en iOS, en niets kost. De game is 23MB groot en bevat wel in-app-aankopen, van 0,89 cent tot 26,99 euro.

Cars: Fast as Lightning

Speluitgever Gameloft en gamestudio Disney Interactive hebben bekendgemaakt dat liefhebbers van Cars en racespellen nu aan de slag kunnen met Cars: Fast as Lightning. Het spel is een combinatie van twee populaire genres op tablets en smartphones, namelijk races en het opbouwen en onderhouden van een heuse stad. Volgens Disney bevat het spel een gemakkelijk te leren besturing, zodat ook de jongere fans van de films kunnen genieten van deze titel. Hetzelfde geldt voor het opbouwen van de stad: gamers van allerlei leeftijden zouden er zo mee uit de voeten moeten kunnen.

Spelers kunnen kiezen uit twintig personages uit de films, waaronder Lightning McQueen en Francesco Bernoulli en hebben als doel het winnen van zo veel mogelijk races, zodat daarna de stad, genaamd Radiator Springs, opgebouwd en onderhouden kan worden. Naast bekende auto’s, zoals de hiervoor genoemde personages, bevat de game ook meerdere locaties uit de film, waaronder Luigi’s Casa Della Tires en Fillmore’s Taste-In. Dat moet in elk geval voor heel wat erkenning zorgen tijdens de vele uren speelplezier die Cars: Fast as Lightning aanbiedt.

Cars: Fast as Lightning is nu te gratis downloaden voor zowel Android als iOS. Mocht je van plan zijn je kinderen met de app te laten spelen, pas dan wel op. Cars: Fast as Lightning bevat namelijk verschillende soorten aankopen, met prijzen tussen de 0,89 cent en 26,99 euro. Let dus goed op dat je nergens een tegoed, creditcard of PayPal-account gekoppeld hebt, zodat je kinderen niet per ongeluk één van de in-app-aankopen kunnen doen. Je vindt de games via de onderstaande links.

Cars: Fast as Lightning

Reacties (1)