Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #70

29 oktober 2014 3 Minuten 0 Reacties
must-have-apps-Android

Elke week hebben we drie must-have apps voor je Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je eenvoudig je eigen website kunt bouwen.

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je eenvoudig je eigen website kunt bouwen.

Retry

Op zoek naar een leuk spel voor je Android tablet om de regenachtige en koude dagen door te komen? Dan mag Retry niet op je tablet ontbreken. Dit verslavende spel komt van Angry Birds-uitgever Rovio en doet dan ook gameplay aardig wat denken aan de populaire vogels. In verschillende levels is het de bedoeling dat je een vliegtuigje bestuurt om tal van objecten te ontwijken. Natuurlijk kun je onderweg dingen verzamelen en een hogere score behalen. Het is een frustrerend maar zeker leuk spel, en ook nog eens gratis te downloaden.

Retry is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

Retry

Jimdo

Altijd al je eigen website willen hebben maar niet teveel willen werken met lastige codes of geavanceerde programma’s? Dan is Jimdo een ideale app voor je Android tablet. Met deze app kun je dankzij de simpele drag-and-drop interface eenvoudig je eigen website maken, updaten en bijhouden. Alles kan direct vanaf je tablet, of je nu thuis of onderweg bent. Alle templates zien er strak uit en zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Jimdo is een zeer eenvoudig te gebruiken app, zonder toeters en bellen, voor iedereen die een leuke eigen website wil.

Jimdo is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Jimdo

NPO Zap

Hebben je kinderen een eigen Android tablet of maken ze weleens gebruik van jouw tablet? Dan is de NPO Zapp-app een aanrader. Met deze app krijgen kinderen toegang tot het aanbod van programma’s van Zapp. De app biedt een verzameling van alle programma’s die worden uitgezonden op Zapp, bij de NPO, en is sinds deze week beschikbaar voor Android. Met de applicatie kunnen kinderen tevens live televisie kijken. Maar voor sommige programma’s heeft de NPO niet de juiste rechten om via een app uit te zenden, dus je zult her en der misschien iets missen.

De NPO Zapp-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

NPO Zapp

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (0)