Google onthult Keyboard Folio Case voor de Nexus 9

16 oktober 2014 1 Minuut 3 Reacties
Google-Nexus-9

De Keyboard Folio Case is een beschermende case voor de nieuwe Google Nexus 9, met daarin een Bluetooth keyboard verwerkt.

Met de introductie van de Google Nexus 9 wordt ook een aantal accessoires op de markt gebracht. Google ziet de 8.9-inch tablet niet alleen als ideaal apparaat voor de consumptie van content, ook moet je er comfortabel op kunnen typen. Speciaal hiervoor wordt de Keyboard Folio Case geïntroduceerd.

De Keyboard Folio Case is een beschermende case voor de Google Nexus 9, met daarin een keyboard verwerkt. De tablet wordt middels magneten in de cover geplaatst en kan ik twee hoeken gezet worden voor een comfortabele type-ervaring. Het koppelen van toetsenbord en tablet vindt plaats via Bluetooth en NFC.

Het keyboard kan volgens Google ongeveer vijf maanden meegaan op een volle lading en eenmaal leeg kan deze opgeladen worden via de microUSB-aansluiting. Het pakketje is met een afmeting van 320 x 228 x 5 millimeter zeer compact en daardoor ideaal om mee te nemen. Handig is ook dat wanneer het keyboard niet gebruikt wordt de case als bescherming voor je tablet dient.

De Keyboard Folio Case voor de Google Nexus 9 wordt tegelijkertijd met de tablet op de markt gebracht en krijgt een prijs van 129 euro mee. Vanaf 3 november liggen de tablet en accessoires in de Nederlandse winkels.

Een overzicht van alle accessoires en de specificaties van de Nexus 9 vind je op de productpagina van de Google Nexus 9.

Reacties (3)