Google Nexus 7 2012 krijgt Android 5.0.2-update

20 december 2014 1 Minuut 4 Reacties
Review-ASUS-Nexus-7

Het wordt een beetje onoverzichtelijk met alle Android versienummers die we de laatste weken voorbij zien komen maar bezitters van de Google Nexus 7 (2012) kunnen sinds afgelopen nacht de factory image voor Android 5.0.2 downloaden. Deze versie bevat een klein aantal verbeteringen, waaronder bugfixes.

We hebben het al over Android 5.1 Lollipop gehad maar voordat die versie uitkomt moeten eerst de kleinere updates nog beschikbaar gesteld worden. Google heeft afgelopen nacht Android 5.0.2 beschikbaar gesteld voor de in 2012 gelanceerde Google Nexus 7. Momenteel gaat het alleen nog om een factory image maar een OTA-update zal niet lang op zich laten wachten.

Je hoeft echter geen grote veranderingen of flinke verbeteringen te verwachten. Android 5.0.2 staat, zoals het versienummer al doet vermoeden, vooral in het teken van kleine stabiliteitsverbeteringen en bugfixes. Mocht je de update in de vorm van een factory image willen downloaden voor je toestel kun je terecht op deze pagina. Of en wanneer Android 5.0.2 beschikbaar gesteld wordt voor andere Nexus-toestellen, waaronder de Google Nexus 9 en Google Nexus 7 (2013), is vooralsnog onduidelijk.

Benieuwd of ook jouw tablet een update naar Lollipop krijgt? Neem dan ons Android 5.0 Lollipop update-overzicht door.

Reacties (4)