Win een Logitech AnyAngle case voor de iPad Air 2 of iPad mini

07 december 2014 2 Minuten 15 Reacties
Logitech-AnyAngle-review

Samen met Logitech geven we de AnyAngle, een beschermende en flexibele case voor de iPad Air 2 en iPad mini ter waarde van 59,99 euro, weg.

We hebben afgelopen week al diverse accessoires voor tablets weggegeven maar de redactie ligt nog steeds vol met mooie cases en toetsenborden. We gaan dit weekend dan ook vrolijk door, deze keer met een case voor de iPad Air 2 en iPad mini. Samen met Logitech geven we de AnyAngle case, een beschermende en flexibele case ter waarde van 59,99 euro, weg.

Logitech AnyAngle

We geven twee Logitech AnyAngle cases weg; een voor de nieuwe iPad Air 2 en een geschikt voor de iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3. De accessoire komt in verschillende kleurvarianten en is voorzien van een een geïntegreerde en verborgen scharnier. Hierdoor is de iPad in elke gewenste positie te plaatsen binnen een hoek van 50-graden. De houder vouwt zich volledig achter de iPad. Ingebouwde magneten houden de iPad in de gewenste hoek. Logitech heeft de case voorzien van een rubberen frame dat de tablet beschermt tegen stoten en vallen. Aan de voorkant van de cover zorgen magneten ervoor dat de case gesloten blijft en dus het scherm afgedekt wordt. De achterzijde van de accessoire is voorzien van doorzichtig plastic, wat het design van de iPad beschermt tegen krassen.

Review

We hebben de Logitech AnyAngle case onlangs aan een uitgebreide review onderworpen en waren met name enthousiast over de beschermende eigenschappen, de hoogwaardige materialen en de handige standposities.

Hoe doe je mee?

Heb jij een iPad Air 2 of iPad mini (1, 2 of 3) en wil je kans maken op deze case? Of wil je de accessoire cadeau doen? Dan kun je op twee manieren meedoen: ga je voor de case voor de iPad Air 2, laat ons dan in een reactie onder dit artikel weten waarom jij deze accessoire graag wilt winnen. Ga je voor de case voor de iPad mini 1, 2 of 3, deel dit bericht dat op Twitter via onderstaande knoppen en zorg dat je TabletsMagazine op Twitter volgt. Woensdag 10 december kiezen we omstreeks 18.00 willekeurig twee winnaars; een uit de reacties en een uit de Twitter-volgers die dit bericht gedeeld hebben. Zorg dat je Tablets Magazine volgt op Twitter en Facebook want daar houden we later deze maand een nog mooie actie.

Winnaars

Ramon en Kevin (@che_rtd), gefeliciteerd met jullie nieuwe AnyAngle case! We nemen contact met jullie op voor de levering. Niet gewonnen? Morgen verschijnt er een nieuwe actie online!

Reacties (15)