Win een Logitech Type+ case voor de iPad Air 2 of iPad Air

11 december 2014 2 Minuten 22 Reacties
Logitech-Type-Plus-feature

Je hebt de afgelopen twee weken vast en zeker onze accessoire-acties voorbij zien komen maar het bureau op de redactie van Tablets Magazine is nog altijd niet leeg.

Vandaag gaan we door met twee accessoires voor de iPad Air en iPad Air 2. Samen met Logitech geven we de Type+, een case met geïntegreerd toetsenbord ter waarde van 99,99 euro, weg. Wil ook jij kans maken? Lees dan snel verder.

Logitech Type+

We geven twee Logitech Type+ cases weg; een voor de nieuwe iPad Air 2 en een geschikt voor de vorige jaar gelanceerde iPad Air. De accessoire voor de iPad Air is in het zwart afgewerkt, terwijl de iPad Air 2-versie rood is.

De Logitech Type+ is een alles-in-een keyboard case waarmee je de iPad komt omvormen tot soort van laptop. Hiervoor beschikt de case over een Bluetooth-toetsenbord. Het scherm van de iPad hecht zich in de typ-stand via een magneet aan het toetsenbord en zorgt ervoor dat het scherm altijd binnen handbereik is. De Logitech Type+ beschikt ook over een automatische aan/uit-functie. Wanneer de iPad rechtop in typ-positie wordt geplaatst, gaat het Logitech Type+ toetsenbord automatisch aan en wanneer de iPad plat ligt om te surfen op het web gaat het toetsenbord vanzelf uit. Daarnaast zorgt de auto-wake- en auto-sleep-functie ervoor dat de iPad automatisch aan- en uitgaat gaat wanneer de case wordt geopend of gesloten.

Review

We hebben de Logitech Type+ case onlangs aan een uitgebreide review onderworpen en waren met name enthousiast over het comfortabele toetsenbord, de hoogwaardige afwerking en het premium design.

Hoe doe je mee?

Heb jij een iPad Air 2 of iPad Air en wil je kans maken op deze case? Of wil je de accessoire cadeau doen? Laat ons dan in een reactie onder dit artikel weten waarom jij deze accessoire graag wilt winnen en voor welke versie jij gaat. Zondag 14 december kiezen we omstreeks 13.00 willekeurig twee winnaars. Zorg dat je Tablets Magazine volgt op Twitter en Facebook want daar houden we later deze maand een nog mooie actie.

Winnaars

Beste Harjan en Mark, gefeliciteerd met jullie nieuwe case! We nemen contact met jullie op.

Reacties (22)