De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #100

30 mei 2015 3 Minuten 0 Reacties
Google-Nexus-9-review-feature

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere een app die heel de dag voor je gaat denken, zodat jij niets meer hoeft te vergeten.

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app die voor je denkt.

Randomly RemindMe

Soms heb je van die dagen dat je nou eenmaal veel aan je hoofd hebt. Dan vergeet je de meeste belangrijke dingen, zoals af en toe even wat water drinken of even van je computer wegstappen (mits je heel de dag achter de computer werkt). Daar is een app voor: Randomly RemindMe. Zoals de naam al doet vermoeden stuurt deze app je verspreid over de dag een aantal herinneringen via een bepaalde notificatie, zodat je tablet of phablet de aandacht trekt en je kan helpen herinneren om nog even de honden uit te laten. Want die willen ook naar buiten.

Randomly RemindMe is gratis te downloaden voor iedereen met een Android-tablet of -phablet, met tenminste Android 4.0.3.

Randomly RemindMe

Clip Stack

Met de applicatie Clip Stack haal je meer uit het klembord van je Android-tablet. De app is in staat om je volledige klembord-geschiedenis te laten zien, vanaf het moment dat je de applicatie geïnstalleerd hebt, waarna je kunt kiezen uit de lijst met opgeslagen gegevens. Die gegevens kun je weer kopiëren en plakken voor in een ander bestand. En binnenkort komt er ook nog een online synchronisatiefunctie aan, waarmee je de klembord-geschiedenis kunt delen met je andere Android-apparaten, waar de app ook op staat.

Clip Stack is gratis te downloaden vanuit Google Play voor iedereen met Android 4.0 of hoger.

Clip Stack

Breath of Light

Ben je dit weekend op zoek naar een rustgevend spel? Denk dan eens aan Breath of Light. Wanneer je deze game, of beter gezegd: ervaring, voor het eerst opstart, is onduidelijk wat die van je verwacht. De bedoeling is om de lichtgevende puntjes die uit de bloemen komen te verbinden met elkaar. Het is in wezen een puzzelgame, maar dan zonder frustrerende en uitdagende gameplay-elementen waar andere populaire puzzelgames om bekend staan. Bovendien spelen de kleuren, de vormgeving en de muziek ook een enorme rol in je ervaring.

Breath of Light kost je eenmalig 3,32 euro, maar bevat geen in-app-aankopen. Deze game kun je spelen met Android 4.0.3 of hoger.

Breath of Light

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)