Samsung begint uitrol Android 5.0 voor de Galaxy NotePro 12.2

01 mei 2015 1 Minuut 2 Reacties
Galaxy-NotePRO-12-feature

Deze week is Samsung in Europa gestart met de uitrol van Android 5.0 Lollipop voor de in 2013 gelanceerde Samsung Galaxy NotePro 12.2.

Samsung heeft de smaak goed te pakken. De Koreaanse fabrikant heeft inmiddels al verschillende Galaxy-toestellen voorzien van het nieuwe Android 5.0 Lollipop, waaronder de Galaxy Tab S-tablets. Deze week is in Europa gestart met de uitrol van Lollipop voor de Samsung Galaxy NotePro 12.2.

Diverse gebruikers in Italië melden deze week dat de Android 5.0 Lollipop-update beschikbaar is voor de 4G-versie van de in 2013 gelanceerde Samsung Galaxy NotePro 12.2. Deze tablet draait vanuit de winkel op Android 4.4 KitKat maar kan via een gratis Over The Air-update van de nieuwste versie van Android voorzien worden.

De update is momenteel alleen beschikbaar in Italië en alleen voor de variant van de tablet die beschikt over 4G/LTE. De verwachting is dat Samsung Lollipop snel beschikbaar stelt voor de WiFi-versie van de tablet. We verwachting daarbij dat beide updates ook snel de Nederlandse gebruikers zullen bereiken.

De Samsung Galaxy NotePro 12.2 is al een tijdje te koop maar is nog steeds één van de grootste Android-tablets. Het model heeft een formaat van 12.2-inch en beschikt over een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie. Verder is de tablet voorzien van een Qualcomm Snapdragon S4-processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s en natuurlijk de bekende S-Pen stylus.

Lees ook onze Samsung Galaxy NotePro 12.2 review.

Reacties (2)