Derde generatie Lenovo Yoga Tablet duikt op

16 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo-Yoga-Tablets-2

In de database van verschillende certificeringsinstanties zijn de modelnummers YT3-850 en YT3-870 opgedoken, wat waarschijnlijk staat voor de 8-inch Lenovo Yoga Tablet 3 8.

Vorig jaar werden de Yoga Tablets tijdens een evenement in oktober gepresenteerd en enkele weken later lagen ze in de winkels. De verwachting is dat Lenovo ook dit najaar weer nieuwe Yoga Tablets aankondigt.

Wat weten we nu van de Lenovo Yoga Tablet 3? In ieder geval dat er varianten met WiFi, 3G en 4G/LTE op de markt worden gebracht. Uit de schets van het ontwerp kunnen we halen dat het design van de tweede generatie grotendeels aangehouden wordt, inclusief de kickstand aan de onderzijde. Ook is de cilindervorm weer aanwezig, waarin een grotere accu verwerkt zit. Ook moet de cilinder zorgen voor een betere houvast en zorgt een opening ervoor dat je de tablet zelfs aan de muur kunt hangen.

Qua specificaties is er nog veel onduidelijk maar naar alle waarschijnlijkheid wordt de Yoga Tablet 3 uitgerust met een quadcore Snapdragon-processor, een Adreno 304-gpu, 2GB aan werkgeheugen en Android 5.0 Lollipop als besturingsysteem.

Onlangs hebben we de meest geavanceerde Yoga Tablet, de Yoga Tablet 2 Pro met ingebouwde projector, aan een uitgebreide review onderworpen.

Reacties (0)