‘Huawei Mate 8 wordt op 2 september gepresenteerd’

23 juli 2015 1 Minuut 1 Reacties
Huawei-feature

Mogelijk gaat Huawei de Huawei Mate 8 op 2 september 2015 presenteren, zo blijkt uit een teaser die het bedrijf heeft vrijgegeven. Op die teaser is de datum 2 september leesbaar, samen met wat Chinese tekens die inmiddels al vrij vertaald zijn.

Gerucht: Huawei kondigt begin september Huawei Mate 8 aan

Er is een teaser opgedoken van het Chinese bedrijf Huawei, waaruit mogelijk op te maken is dat de fabrikant op 2 september de Huawei Mate 8 gaat aankondigen. Op de teaser is namelijk de datum 2 september leesbaar, samen met wat Chinese tekens, die gelukkig al vrij vertaald zijn. Op de poster is namelijk te lezen dat Huawei het ‘vlaggenschip der vlaggenschepen’ zal presenteren (en dat is onze vertaling van de vrije vertaling). Mogelijk gaat het hier dus om de Huawei Mate 8, aangezien daar al eerder geruchten over zijn ontstaan.

Het internet en de tech-wereld is met name geïnteresseerd in de Mate 8 om te kunnen achterhalen hoe de nieuwe Nexus van Google eruit komt te zien. Volgens andere geruchten is het namelijk zo dat de Huawei Nexus-phablet veel gaat lijken op de onaangekondigde Huawei Mate 8. Over de Huawei Mate 8 wordt gezegd dat de phablet een scherm van zes inch, met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels krijgt. Een qhd-resolutie dus, terwijl de fabrikant eerder had aangegeven dat een full hd-resolutie meer dan prima is voor smartphones.

Zelfs de Huawei P8max heeft een 6,8 inch scherm met een full hd-resolutie, om die opmerking kracht bij te zetten. Wellicht is dit dus een vereiste vanuit Google en als beide toestellen toch op elkaar gaan lijken, dan kun je beter maar gewoon voor het beste gaan. Verder zou de Huawei Mate 8 een Kirin 950 SoC krijgen, evenals 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Ook zou er een variant met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan intern geheugen moeten verschijnen, maar dat weten we dus mogelijk zeker op 2 september.

Bron Mobile-Dad Via Phone Arena

Reacties (1)