Windows 8.1 RT Update 3 voor Surface verschijnt in september

16 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
Microsoft-Surface-2

Via Twitter laat Microsoft weten dat we grote update voor Windows 8.1 RT, draaiend op de Surface RT en Surface 2, pas in september mogen verwachten.

Nog twee weken en dan is het zover; de lancering van Windows 10. Microsoft brengt op 29 juli de nieuwste versie van het besturingssysteem uit maar niet voor gebruikers van Windows RT. Deze gebruikers, in de meeste gevallen bezitters van een Surface 2 of Surface RT, moeten het doen met een uitgeklede Windows 10-update die twee maanden later verschijnt.

Eerder dit jaar liet Microsoft tijdens de presentatie van Windows 10 weten dat gebruikers van Windows RT geen volledige update naar Windows 10 hoeven te verwachten. In plaats daarvan zal het bedrijf nog één keer een grote update uitrollen die een aantal functies en features van het nieuwe besturingssysteem naar Windows RT brengt.

Via Twitter laat Microsoft vandaag weten dat we deze grote update voor Windows 8.1 RT pas in september mogen verwachten. Hiermee toont het bedrijf dat Windows 8.1 het focuspunt is en dat er daarna pas gekeken wordt naar het reeds afgeschreven Windows RT. De grote vraag is echter nog welke features van Windows 10 naar Windows RT komen. Microsoft heeft op deze vraag nog steeds geen antwoord gegeven. We verwachten in ieder geval Cortana en de nieuwe Edge-browser.

Reacties (0)