Zomeractie: Win een Honor 6+ phablet

22 juli 2015 1 Minuut 16 Reacties
Honor-6-plus-review-feature

Samen met Honor geeft Tablets Magazine deze week een Honor 6+ weg. Wil je kans maken op deze gave phablet? Lees dan snel verder.

De vakantie is voor veel Nederlanders weer aangebroken en dat betekent dat we flink wat uitgeven aan uitjes, trips, vakanties en lekker eten en drinken. Als er niks meer over is voor een nieuwe smartphone dan hebben we iets interessants voor je. Samen met Honor geven we deze week namelijk een Honor 6+ weg.

Honor 6+

De Honor 6 Plus is een zogenaamde phablet, een smartphone met een groot scherm. Het toestel is voorzien van een 5.5-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zien we een Kirin 925 octacore-processor met een kloksnelheid van 1.8GHz terug en deze wordt vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart van maximaal 128GB uit te breiden is. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat maar de update naar Android 5.0 Lollipop is al onderweg.

Een paar weken terug hebben we de Honor 6+ uitgebreid getest en onze ervaringen lees je in de Honor 6 Plus review. Ook vind je hier een overzicht van alle specificaties en features. De phablet heeft een adviesprijs van 399 euro meegekregen en ligt bij diverse winkels, welke je onderaan dit artikel vindt, in de schappen.

Hoe maak je kans?

Samen met Honor geeft Tablets Magazine één mooie Honor 6+ weg! Je kunt heel simpel meedoen met deze zomeractie door onderstaande stappen te doorlopen;

Je kunt meedoen tot dinsdag 28 juli 16:00. Kort na dit tijdstip loten we een willekeurige winnaar die we in dit artikel en via Facebook bekendmaken.

Winnaar

De winnaar is bekend! Richard Welgraven, gefeliciteerd! We nemen contact met je op.

Reacties (16)