De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #117

03 oktober 2015 2 Minuten 0 Reacties
Google-Nexus-9-review-feature

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere apps zoals het handige Daemon Sync.

Daemon Sync

Met de gratis applicatie Deamon Sync kun je nu gemakkelijk en snel bestanden uitwisselen en synchroniseren tussen je Android en pc. Wellicht herken je de naam Deamon wel wanneer je wel eens op je pc een virtuele cd- of dvd-speler emuleert – het zijn dan ook dezelfde makers die deze Android-app hebben gemaakt. Wanneer je Android en je pc gebruikmaken van hetzelfde WiFi-netwerk, dan kun je meteen beginnen met synchroniseren. Wel heb je daarvoor nog een pc-programma nodig en die vind je via deze link.

Deamon Sync is nu gratis te downloaden uit Google Play.

Deamon Sync

AmpMe

Met AmpMe kun je dezelfde muziek over meerdere Android-apparaten afspelen. Je hebt daarvoor geen werkende internet- of Bluetooth-verbinding nodig. Alle Androids (smartphones en tablets) dienen enkel AmpMe te hebben geïnstalleerd. Zo kun je een soort multispeaker-setup nabootsen. De muziek wordt dan door de speaker van je smartphone of tablet afgespeeld. Het is vaak niet de beste kwaliteit die je je kunt wensen, maar het is wel een goedkope oplossing voor wanneer je wat extra kracht achter je muziek nodig hebt in de groepje.

AmpMe is nu gratis te downloaden uit Google Play.

AmpMe

Minimal To Do

Wanneer je de Minimal To Do-app bekijkt, dan zou je haast kunnen stellen dat Google hem zelf gemaakt heeft, maar dat is echter niet het geval. Naast het fraaie Material Design, biedt Minimal To Do minimale opties aan voor het maken en onderhouden van geheugensteuntjes en to-do-lijstjes. Niets meer en niets minder. Je zou kunnen stellen dat de app net even té minimaal is met het gebrek aan een synchronisatiefunctie, maar wanneer je op zoekt bent naar een simpel in gebruik te nemen to-do-lijstapplicatie, dan is Minimal To Do de app voor jou.

Minimal To Do is nu gratis te downloaden uit Google Play.

Minimal To Do

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)