‘Deze Android-apparaten krijgen Android 6.0 Marshmallow’

06 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
android-6-0-marshmallow

Er is een lijst opgedoken met daarop flink wat Android-apparaten die de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgen. Het is echter nog niet te zeggen of dit ook de daadwerkelijke lijst is, aangezien er wat toestellen in afwezigheid schitteren.

Gerucht: deze Androids krijgen Marshmallow

Mocht je geen Nexus-apparaat hebben, dan moet je vaak wat langer op de updates voor Android wachten. Nexus is het eigen telefoon- en tabletmerk van Google en die toestellen hebben dus een direct lijntje naar de nieuwste Android-updates. Gelukkig duurt het vaak niet lang voordat andere fabrikanten hun apparaten updaten. Maar het is altijd nog even de vraag welke smartphones, phablets en tablets worden voorzien van het nieuwe Android, in dit geval natuurlijk het gisteren vrijgegeven Android 6.0 Marshmallow.

Nu is er een lijstje opgedoken die ons daar mogelijk wat meer verheldering over kan geven. Het is echter niet te zeggen of deze lijst accuraat is. Zo missen we nog enkele belangrijke toestellen, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4 of de Sony Xperia Z5-trio. Wel staan er een aantal Androids op die al een tijd verkrijgbaar zijn. Op maandagavond Nederlandse tijd gaf Google de factory images vrij van Android 6.0 Marshmallow. Mensen met een modern Nexus-apparaat kun nu al handmatig updaten naar Android 6.0 Marshmallow.

Reacties (0)