Microsoft publiceert per ongeluk pagina van Lumia 950 XL

01 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
lumia-950-xl

De Microsoft Store heeft per ongeluk de productpagina's van de nieuwe onaangekondigde Lumia 950-toestellen online gezet. Dankzij die pagina weten we dat de Lumia 950 XL bestaat en weten we ook enkele specs al.

Dit is Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft heeft per abuis een pagina online gezet waarop we de aankomende en onaangekondigde Lumia-vlaggenschepen hebben kunnen zien. Het gaat hier om de Lumia 950 en de Lumia 950 XL, waarvan de laatstgenoemde een scherm van 5,7 inch krijgt. De pagina bevestigt niet alleen het bestaan van de toestellen – die voorheen alleen nog in het geruchtenciruit voorkwamen – maar bevestigt ook enkele specs die we al eerder voorbij hebben zien komen. Het andere Lumia-toestel heeft een 5,2 inch-scherm en is geen phablet.

De Microsoft Lumia 950 XL, zoals het toestel volledig heet, heeft naast een scherm van 5,7 inch, ook een twintig megapixel-camera met een lens van Zeiss, zoals ook het geval is met andere Lumia’s. Daarnaast heeft het toestel standaard 32GB aan boord als intern geheugen en is het in staat microSD-kaarten tot 2TB (!) te ondersteunen. Als software wordt standaard Windows 10 meegeleverd – waarschijnlijk krijgen we dan te maken met de Mobile-versie, die Microsoft dit jaar nog voor Lumia-smartphones en -phablets zal gaan lanceren.

Op 6 oktober organiseert Microsoft een persevenement, waar we de aankondiging van dit toestel verwachten.

Reacties (0)