Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire tablets

Hieronder vind je een overzicht met directe links naar de meest populaire tablets van dit moment. We hebben de directe links van een groot aantal winkels onder elkaar gezet zodat jij gericht kunt zoeken naar de tablet PC die bij jou past. De winkels zijn in een speciale volgorde geplaatst, gebaseerd op de volgende elementen; keuze, prijs/kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Ben je er nog niet uit welke tablet je wilt aanschaffen of staat je favoriete tablet hier niet tussen? Dan kun je bij ons eenvoudig alle tablets vergelijken aan de hand van onder meer het besturingssysteem, het merk, de prijs en natuurlijk alle specificaties. Ook vind je directe links naar alle winkels die jouw favoriete tablet verkopen. Wil je een tablet kopen? dan hebben we ook een groot aantal tips en adviezen voor je onder elkaar gezet.

Apple iPad Air

In oktober 2013 heeft Apple de vijfde generatie iPad gelanceerd; de iPad Air. Dit model beschikt nog steeds over een 9.7-inch display met hoge retina-resolutie, maar is voorzien van een veel slankere behuizing en een lichter gewicht. Ook beschikt de tablet over een krachtigere processor en draait het geheel op het nieuwe iOS 7 besturingssysteem. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar je de iPad Air kunt kopen, met of zonder abonnement.

Bekijk de productpagina van de iPad Air voor alle specificaties, reviews, en nieuwtjes.

Selectie winkels

Tabletcenter

Dixons

Mycom

Foka

T-Mobile (met abo)

Vodafone (met abo)

MediaMarkt

Belsimpel (met abo)

Expert

Wehkamp

Saturn

BCC

Bol.com

Mycom

Informatique

Yourtablet

iPad Air 6   Populaire tablets

Apple iPad mini retina

De eerste generatie iPad mini bleek een zeer populaire tablet en daarom introduceert Apple in november 2013 de iPad mini retina. Dit nieuwe model beschikt nog steeds over een 7.9-inch display maar dan met een vele malen hogere resolutie. Ook is er onder de motorkap het een en ander verbeterd. Zo is de processor vervangen voor een krachtige Apple A7-chip. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar je de iPad Mini kunt kopen, met of zonder abonnement.

Bekijk de productpagina van de iPad mini retina voor alle specificaties, reviews, en nieuwtjes.

Selectie winkels

Tabletcenter

Dixons (tip)

MycomFoka

T-Mobile (met abo)

Vodafone (met abo)

MediaMarkt

Belsimpel (met abo)

Expert

Wehkamp

Saturn

BCC

Bol.com

Mycom

Informatique

Yourtablet

Samsung Galaxy Tab 4 tablets

De Samsung Galaxy Tab 4 serie bestaat uit drie modellen; de 7-inch Galaxy Tab 4 (7.0), de 8-inch Galaxy Tab 4 (8.0) en de 10.1-inch Galaxy Tab 4 (10.1). De tablets zijn voorzien van een vergelijkbaar design en draaien op een recente versie van Android. Ook zijn er modellen met 3G/4G te koop. De Galaxy Tab 4 tablets zijn te koop bij onderstaande winkels.

Bekijk de productpagina van de Galaxy Tab 4 (7.0), Galaxy Tab 4 (8.0) en Galaxy Tab 4 (10.1) voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Saturn (tip)

Wehkamp

T-Mobile

Tabletcenter

Bobshop

Dixons

MediaMarkt

Centralpoint

Mycom

Belsimpel

Scheer & Foppen

Samsung Galaxy Tab 4 10 600x342   Populaire tablets

Asus Transformer Pad TF103

Asus brengt in de zomer van 2014 na lange tijd weer een nieuwe Transformer Pad met aantrekkelijke prijs op de markt. De Transformer Pad TF103C is een 10.1-inch Android tablet met keyboard dock en een Intel Bay Trail-processor onder de motorkap. De tablet heeft een adviesprijs van 279 euro.

Bekijk de productpagina van de Asus Transformer Pad TF103C voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

BCC (tip)

Saturn

Wehkamp

Tabletcenter

Centralpoint

MediaMarkt

Asus Transformer Pad TF103 2 600x342   Populaire tablets

Google Nexus 7 2013

De nieuwe Google/ASUS Nexus 7 is in juni 2013 gepresenteerd en is de opvolger van de eerste generatie Nexus 7. De tablet is een van de goedkoopste 7-inch modellen die ook nog eens aantrekkelijke specificaties biedt. Zo beschikt de tablet over een hoge resolutie IPS display, Android 4.3 Jelly Bean en een quadcore Snapdragon S4 Pro-processor processor. De nieuwe Nexus 7 is te koop bij onderstaande winkels.

Bekijk de productpagina van de Nieuwe Google Nexus 7 voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

BCC (tip)

Saturn

Wehkamp

Komplett

Bol.com

Tabletcenter

MediaMarkt

Scheer en Foppen

Sony Xperia Z2 Tablet

De Sony Xperia Z2 Tablet is een van dé high-end tablets van 2014. De tablet beschikt niet alleen over aantrekkelijke specificaties als een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een Full HD display, ook is de tablet uitgerust met het recente Android 4.4 KitKat en dit alles is verpakt in een van de dunste en lichtste behuizingen die je momenteel kunt vinden.

Bekijk de productpagina van de Sony Xperia Z2 Tablet voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Tabletcenter (tip)

MediaMarkt

Bol.com

Bol.com

Saturn

Dixons

BCC

Sony Xperia Z2 Tablet 4 600x350   Populaire tablets

Samsung Galaxy TabPRO

De Samsung Galaxy TabPRO tablets zijn gericht op de intensieve (zakelijke) gebruiker. Zowel qua hardware als qua software zijn de tablets in deze serie voorzien van alle gemakken. Zo beschikken de tablets over een krachtige processor, een hoge resolutie display, een recente versie van Android en diverse zakelijke apps die Samsung standaard meelevert.

Bekijk de productpagina van de Samsung Galaxy TabPRO 8.4, Samsung Galaxy TabPRO 10.1 en Samsung Galaxy TabPRO 12.2 voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Tabletcenter

Bobshop

Saturn

BCC

Bol.com

Dixons

Mediamarkt

Scheer & Foppen

MyCom

Samsung Galaxy TabPRO 12 2 600x375   Populaire tablets

LG G Pad tablets

LG heeft in 2013 de populaire G Pad 8.3 met high-end specificaties op de markt gebracht. In 2014 komt de Koreaanse fabrikant mer drie nieuwe modellen in de G Pad line-up en gaat hiermee de concurrentie aan met Samsung. De nieuwe line-up bestaat uit een 7-inch, een 8-inch en een 10.1-inch model.

Bekijk de productpagina van de LG G Pad 8.3, LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 en LG G Pad 10.1 voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Tabletcenter (tip)

Wehkamp

Saturn

Bol.com

Mediamarkt

Centralpoint

  • Delen: