Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

150 euro retour bij aankoop Samsung Galaxy Tab

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2010, 21:34 CategorieActies

De Samsung Galaxy Tab wordt dan eindelijk goedkoper, al is het voor 1,5 maand. Vanaf 15 december tot en met 31 januari krijg je namelijk 150 euro retour gestort wanneer je een Galaxy Tab aanschaft. Hiermee wordt de prijs tijdelijk verlaagd naar 599,00 euro, wat hem een stuk aantrekkelijker maakt. Je krijgt de Galaxy Tab bij aankoop in een ‘Luxury Edition’ pakket waar ook nog eens voor 70,00 euro aan accessoires bij zit.

Samsung liet onlangs weten graag de 1,5 miljoen verkochte tablets te behalen in 2010 en hiermee zet de fabrikant een stap in de goede richting.

Samsung Galaxy Tab ‘Luxury Edition’ actie

Op een speciale website kan het IMEI-nummer ingegeven worden waarna je een speciaal formulier kan downloaden en dit samen met de aankoopbon kan retourneren naar Samsung. Binnen enkele weken zal het geld vervolgens worden teruggestort op je rekening. Helaas geldt de actie alleen voor nieuwe bezitters van een Galaxy Tab, vanaf 15 december. Ook maakt Samsung nog bekend bij welke winkels deze actie gaat gelden. Niet alle winkels doen dus mee!

 • Delen:

Reacties

 1. Erik Robben
  16 december, 2010 om 13:46

  Ik heb een samsung Dalaxy Tab gekocht! Waar kan ik het formulier downloaden om deze € 150,– retour te ontvangen?

  • Martijn
   16 december, 2010 om 14:36

   Is het een winkel geweest waar ze meedoen met de actie? Dat moet wel duidelijk zijn. Van die winkel krijg je dan ook het actie formulier als het goed is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.