Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Inspiron Duo in de winkels in de VS

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2010, 15:42 CategorieHardware

Dell zal deze maand de Inspiron Duo in de VS gaan verkopen. De nieuwe laptop/tablet computer van het merk is een uniek model wat dus dienst doet als beide apparaten. Op deze manier krijg je volgens Dell het voordeel van zowel een laptop als een tablet mee. Voor het bewerken van grote bestanden of het schrijven van lange teksten kun je gebruik maken van de computer als laptop en voor de mobiele functies en wat dingen tussendoor kun je gebruik maken van de tablet functie.

Deze zogenaamde ‘hybride’ computer moet een nieuwe vorm van tablet PC’s introduceren en Dell heeft dan ook hoge verwachtingen. Een klein nadeel volgens ons is wel dat de tablet functie nooit de echte vorm van een tablet kan aannemen aangezien je het scherm alleen maar omklapt en het toetsenbord dus aanwezig blijft. De tablet zal hierdoor nooit echt een slanke vorm krijgen en ook het gewicht zal aan de hoge kant zijn voor een tablet PC.

Het besturingssysteem van de Dell Inspiron Duo is Windows 7, wat nog niet heeft kunnen overtuigen in de tablet markt. We gaan het merken..

De Dell Inspiron Duo is beschikbaar per 1 februari vanaf 499 euro, op www.dell.nl/duo.

  • Delen:

Reacties

  1. Harry
    02 mei, 2012 om 20:08

    Leuk, een tablet met de nadelen van een notebook. Goed zo Dell..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.