Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gaat de Motorola Honeycomb tablet Xoom heten?

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2010, 22:07 CategorieAndroid

Eerder lieten we je al een teaser video zien van de binnenkort te presenteren Motorola tablet. Het apparaat, welke draait op Android Honeycomb, wordt tijdens de CES volgende maand aangekondigd. Nu lijkt het dat de tablet, welke zeer hoge verwachtingen over zich geroepen heeft, de naam Xoom mee gaat krijgen.

Motorola heeft namelijk over de hele wereld trademarks aangevraagd voor de naam “Xoom”, wat suggereert dat het trademark voor een zeer belangrijk apparaat is. Wat we nu weten is dat het is aangevraagd voor Amerika, Canada, Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Taiwan.

Ook belangrijk om te melden is dat het trademark ingediend is voor mobiele computers en accessoires, dus de kans is klein dat de naam voor een van de smartphones van Motorola gebruikt gaat worden. Als dit de naam van de tablet gaat worden is de kans groot dat deze wereldwijd gelanceerd wordt.

Wat weten we tot nu toe?

De volledige lijst van specs is nog niet bekend, maar we weten al wel dat de Honeycomb (Android 3.0) tablet een 10 inch display heeft met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Ook bevat de tablet een dual-core NVIDIA Tegra 2 processor, 512MB RAM geheugen, 32 GB intern geheugen, een 5 megapixel camera op de achterkant en een 1.3 megapixel camera voorop

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.