Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honeycomb Motorola Tegra tablet preview

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2010, 22:19 CategorieAndroid

De Motorola Tegra tablet PC werd tijdens het D: Dive Mobile evenement gespot in de handen van Google’s Andy Rubin voor een demonstratie van een aantal nieuwe applicaties en het Honeycomb (Android 3.0) besturingssysteem. Motorola Tegra tablet PC heeft de afgelopen dagen dan ook veel aandacht in de media gekregen en is een ware internet sensatie geworden. We hebben eerder deze week al een video getoond van de demonstratie, maar bij dit artikel hebben we dan ook de eerste high-res foto’s van het nieuwe apparaat.

We weten alleen nog steeds niet of het nu om een 7 inch of 10 inch tablet gaat, maar verwacht wordt dat het een 7 inch is. De tablet ziet er erg aantrekkelijk uit en met dual-core kracht en Android 3.0 zou Motorola samen met Android hier wel eens een grote slag kunnen gaan slaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.