Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MeeGo tablet en smartphone gespot op Intel evenement in Rusland

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2010, 17:47 CategorieBesturingssystemen

Het MeeGo besturingssysteem is weer eens in het nieuws nadat tijdens een Intel pers evenement in Moskou, Rusland een aantal leuke gadgets te zien waren, gebaseerd op dit besturingssysteem. De MeeGo laptops zullen binnekort in de verkoop gaan, lokaal in ieder geval, maar op een smartphone of tablet moeten we nog even wachten. Wel kregen we tijdens het pers evenement alvast een klein voorproefje van de tablet en smartphone.

De afbeelding hieronder toont de interface van een MeeGo laptop in Rusland en het ziet er veelbelovend uit, zeker als het af is en zonder bugs verschijnt. De afbeelding hierboven is van de tablet die eruit ziet als een 10 inch formaat, maar de lijst is naar onze mening wat overdreven

Aangezien Intel en Nokia de eerste MeeGo tablets in Rusland laten zien valt het te verwachten dat ze ook hier en in Europa als eerste gelanceerd gaan worden. We wachten af..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.