Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola’s ‘Tablet Evolution’ video plaagt met Honeycomb voor CES

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2010, 23:41 CategorieAndroid

De strijd is losgebarsten! Motorola heeft vandaag een ‘Tablet Evolution’ teaser video uitgegeven voor haar CES 2011 aankondigingen, en het laat zeker zien  waar ze voor staat. De iPad wordt namelijk “Een grote iPhone” genoemd en de Samsung Galaxy Tab draait op “Android voor een telefoon”, voordat de zoemende bij het nieuwe Motorole logo en een geheimzinnige tablet onthult.

Deze laatste bij is toch echt dé indicatie dat Honeycomb er aan zit te komen – en het sluit overigens perfect aan met de demonstratie van Android 3.0, Honeycomb, op een Motorola tablet begin deze maand. we wachten vol spanning de CES in januari af, want Motorola schijnt met heel wat te moeten komen!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.