Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MSI brengt WindPad tablet PC’s naar de CES 2011

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2010, 22:51 CategorieAndroid

Tijdens de Computex van dit jaar toonde MSI twee tablets onder de WindPad merk en no proberen ze het opnieuw. Deze keer met producten voor de CES 2011 die de lijn moeten voortzetten voortzetten. Schijnbaar worden deze tablet PC’s begin 2011 gelanceerd en van van hen is een 10.1 inch tablet met Windows 7 Home Premium als besturingssysteem.

De tablet zal een van de eerste zijn met de Intel Atom Oak processor, welke een grote verbetering moet brengen in de levensduur van de batterij. De unit is minder dan een inch dik en komt met een 1.024 bij 600 pixel resolutie, een multitouch display, HDMI en mini USB poorten.

MSI Android tablet

Er is nog niks bekend over de prijzen en als je nieuwsgierig bent naar het andere product; MSI bereidt ook een Tegra 2 Android tablet met een 10.1 inch display voor. Deze tablet heeft een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en verder veelal dezelfde specs als de Windows 7 tablet. Android 3.0 zou voor dit apparaat gekozen kunnen worden, als hij in februari/maart gelanceerd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.