Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

NEC brengt dual-screen tablet met Android

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2010, 22:41 CategorieAndroid

NEC heeft plannen aangekondigd om een dual-screen Android tablet op de CES 2011 te tonen. De tablet, waarvan de afbeelding hierboven door Slashgear gemaakt is, zal dezelfde NEC LifeTouch branding hebben als de bestaande single-screen tablet van de fabrikant, maar dus met twee 7 inch schermen, wifi, Bluetooth en 3G.

De nieuwe LifeTouch zal in staan zijn om verschillende informatie op elk display simultaan te tonen. Afgezien hiervan zijn de details nog schaars. We willen bijvoorbeeld graag weten of NEC aan de slag gaat met resistieve of capacitieve touchscreens, welke versie van Android ze gaat gebruiken en of de tablet voor consumenten bedoeld is. De eerste LifeTouch is namelijk in eerste instantie bedoeld voor de zakelijke markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.