Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RIM BlackBerry PlayBook tablet vertraagd tot maart 2011

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2010, 14:47 CategorieHardware

We hebben teleurstellend nieuw voor diegenen die niet kunnen wachten om de Blackberry Playbook tablet van RIM in handen te krijgen. Het lijkt erop dat de tablet niet beschikbaar zal zijn tot maart 2011.

Zoals je zult weten ligt Apple al ver voor op alle andere bedrijven in de tablet markt. En het wordt verwacht dat de tweede generatie iPad in de nabije toekomst aangekondigd wordt. Dit is al geen goed nieuw voor RIM, maar het lijkt er dus op dat de fabrikant nog een serieuze tegenslag te verwerken krijgt wanneer de lancering van de Playbook uitgesteld wordt.

RIM heeft aangegeven dat de eerste Playbook Wifi zal hebben, maar geen ingebouwde mobiele verbinding. Om deze reden wordt verwacht dat de Playbook alleen aantrekkelijk zal zijn voor een niche groep gebruikers, net als de andere producten van Blackberry, welke nog steeds vechten tegen de producten van Apple.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.