Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 2 en LG Optimus Pad waarschijnlijk op de CES

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2010, 17:01 CategorieAndroid

Als je net een nieuwe Galaxy Tab van de kerstman gekregen hebt is dit misschien wel nieuws waardoor je spijt gaat krijgen van je nieuwe gadget. De Korea Times schrijft dat de Samsung Galaxy Tab 2 tijdens de CES 2011 gepresenteerd zal worden, samen met een nieuwe tablet PC van LG, mogelijk de Optimus Pad genaamd.

Er gaan al een tijdje gerichten over de Galaxy Tab 2 en verwacht wordt dat deze tablet op de Nvidia Tegra 2 processor draait. De Tegra 2 is een dual core processor en is significant sneller dan de 1GHz Hummingbird processor die in de huidige Galaxy Tab zit.

De Optimus Pad van LG heeft volgens geruchten een 8.9 inch scherm en draait op het Honeycomb besturingssysteem. We wachten volgende week netjes weer af..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.