Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets Magazine gelanceerd!

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2010, 16:10 CategorieTablets Magazine


Het is op een aantal websites al verscheidene malen aangekondigd, maar nu zijn we dan eindelijk online! Vanaf vandaag zal tabletsmagazine.nl je 24/7 op de hoogte houden van het laatste tablet PC nieuws en de beste tablet PC reviews. Wij hebben het laatste nieuws en bieden je de meest uitgebreide informatie over alles dat met tablet PC’s te maken heeft.

Houdt onze website de komende tijd in de gaten voor de nieuws tablet pc’s, accessoires, applicaties, software, technieken en ontwikkelingen. Tablets Magazine is ook de ideale plek om je zoektocht naar een tablet PC te beginnen met links naar de beste webwinkels en de mooiste aanbiedingen.

Mocht je feedback hebben voor onze website, laat het dan onderaan dit bericht weten!

  • Delen:

Reacties

  1. Madelinde
    04 december, 2010 om 1:21

    Mooie website! Vanzelfsprekend verwachten we weer net zoveel en goede informatie als de andere Magazine websites..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.