Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: I Can Haz iPad game voor katten

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2010, 19:19 CategorieApple

Mensen zijn niet de enigen die plezier kunnen hebben van de Apple iPad. Nu kunnen ook katten en andere huisdieren de tablet uitproberen, dankzij de game genaamd “Game for Cats”. Onderaan dit bericht kun je een video vinden hoe dat dan precies in zijn werk gaat. Op een gegeven moment verschijnt er zelfs een hond, maar de interesse is van korte duur.

Kort gezegd toont de Apple tablet een bewegend voorwerp/muis/bal op het display and de kat moet deze dan volgen met de poot. Het is een mooie manier op de batterij van je iPad te verspillen, je iPad te bekrassen of je huisdier te entertainen.

De Game for Cats applicatie is gratis te downloaden en we zijn nieuwsgierig welke andere huisdieren ook interesse zullen tonen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.