Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: MeeGo user interface getoond op een tablet

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2010, 23:23 CategorieBesturingssystemen

MeeGo is een besturingssysteem dat nog steeds aan veel veranderingen onderhevig is omdat de ontwikkeling nog in volle vaart is, maar we krijgen beetje bij beetje te zien wat het nu moet gaan worden. Alhoewel deze video niet alles laat zien wat we graag zouden willen zien, en het mist waarschijnlijk wat extra’s van Nokia zelf, zien we toch de home scherm, de menu’s, en Mozilla’s Fennec browser.

De “look en feel” van MeeGo, voor zover we dit via de demo op deze tablet PC kunnen zien, lijkt een soort van upgrade van de eerdere versies. Een ding waar we erg blij mee zijn is dat we het gebruik van multitasking zien. Het lijkt erop alsof dit een kaar mobiel besturingssysteem is, dus we wachten nog op wat Nokia zelf gaat toevoegen of beter zal maken. Maar, bekijk de video even en oordeel zelf…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.